SPÅKULAN

Spåkulan på facebook säger :

Du bör genomföra en tuff förändring och tänka mer på dig själv.
Satsa på nya kläder som gör dig glad och unna dig lite mer än vanligt.


Känns som det verkligen stämmer in rätt så bra va :)?

UPPTAGEN

Har varit upptagen hela helgen så jag har inte haft något tillfälle att blogga . Så varför inte passa på nu när jag inte har så mycket för mig . Helgen var hur rolig som helst både fredan och lördan ,lite komisk att jag är lika upptagen till helgen som kommer också . Väntar på att få svar från Angelica angående tapetsering, annars blir det  nog ett restaurang besök med Peter , Charlotte och Björn och kanske en bio efteråt. Sen på lördan blir det nog utgång här hemma eller i Sundsvall beror på vädret , men allt hänger på Angelica :) .

VIN PIMPLING

SITTER OCH SJUNGER FÖR FULLT MEDANS JAG INVÄNTAR CATHRINE WIKLUND ♥



NÖJD

En mycket nöjd Stina har nyss kommit hem från stan med ett stort leende på läpparna. Har nämligen klippt mig i dag och vart såå himla nöjd och glad .

I helgen blir det nog lungt, får se om man går ner och kikar på crusingen på lördag. Sen nästa helg ska vi hjälpa Angelica med lite tapetsering, och det är på fredan. Sen på lördan blir det party för mig och Angelica, hoppas på att få träffa Anneli med :D ♥

SKÅL

- Hörde jag skål ?!

- JAAAAAaaaa hela tiden

- Sup och svälj , nu jävlar är det helg .


Har nyss kommit hem från stan och marknaden , va inte så värst mycket och se . Mest bara en massa trams som man sett förr .  Sitter just nu och njutar av världens godaste sommar drink, den smakar nästan som tutti frutti och det är juh inte helt fel eller hur ?! ..
Om ungefär 4a timmar bär det av bort till Emma för lite fest, sen får man vad som händer och vart vi hamnar när vi går ner mot stan senare ikväll .


BER SÅ MYCKET OM URSEKT

Har helt glömt bort och blogga. Har inte hänt något speciellt under veckan som gått bara att Peter var ledig igår. I morgon börjar marknaden här i stan , får se om man hittar något när vi ska dit . Sen på kvällen blir det antagligen lite fest hemma hos Emma , vilket ska bli jätte skoj och få se hur hon har fått till det i sin nya lägenhet .
Ikväll blir det grillat och nån bra film .

RSS 2.0